ATRIDA MEDIA

Atrida Media – en del av Atrida Communications skal ha som hovedoppgave å tilby medier i form av nettportaler og nettaviser i ulike nisjemarked mot aktuelle målgrupper.

Vårt fortrinn er vår egen kjernekompetanse på strategisk nettarbeid, tekniske løsninger og en meget god forståelse av den teknologiske tiden vi nå er inne i. Vi skal derfor «brainstorme» (se hvilke mangler og behov det er i markedet), etablere og produsere innhold til folket via egne nettportaler og i de kanaler våre brukere er.

Våre nettportaler vil være relatert til menneskers hverdag, og en målsetning er at vi skal ta markedsandeler fra etablerte medier ved å ha konkret, nyttig, relevant og kompetansehevende informasjon.

Vi har også under etablering en nettportal/app for kjøp, salg og markedsføring.

Her er en oversikt over noen av våre nettportaler / nettaviser

Karrierekvinnen.no

Nettstedet for kvinner som har fokus på karriere og det som hører med i det daglige! På Karrierekvinnen.no finner du interessante artikler om økonomi, ferie og fritid, mat og drikke, karriereråd og livsvisdom på ett og samme sted.
Les mer om Karrierekvinnen.no

Kulevideoer.no

De beste, mest rørende, kuleste, rareste, sprøeste, dramatiske og mest lærerrike videoene fra hele verden.. og Hvor finner du de? Jo, på Kulevideoer.no! Et nettsted i kategorien «underholdning» som selvsagt også har en egen Facebookside.

Les mer om Kulevideoer.no

Ansattnett.no

Arbeidstakernes informasjonssted på nett! Siste nytt for ledere og ansatte 🙂 Dette er i grove trekk hva den nye nettportalen Ansattnett.no for arbeidstakere handler om, i tillegg til relevant informasjon for eget arbeidsforhold. Ja, så vil det selvsagt være et godt utvalg fagartikler på en rekke områder (børs og finans, energi, lov og rett, organisasjons […]

Les mer om Ansattnett.no

Barneavisa.no

Nyheter og fakta for barn og ungdom – og masse annet kult! Barneavisa.no skal være et nettsted for barn og ungdom – med nyttig informasjon om livet, samfunnet, skole, arbeid, kultur, etikk og moral etc. Det er altså ikke kun fryd og gammen, men også en tanke å formidle de fleste sider av livet på […]

Les mer om Barneavisa.no