ATRIDA MEDIA

Atrida Media – en del av Atrida Communications skal ha som hovedoppgave å tilby medier i form av nettportaler og nettaviser i ulike nisjemarked mot aktuelle målgrupper.

Vårt fortrinn er vår egen kjernekompetanse på strategisk nettarbeid, tekniske løsninger og en meget god forståelse av den teknologiske tiden vi nå er inne i. Vi skal derfor «brainstorme» (se hvilke mangler og behov det er i markedet), etablere og produsere innhold til folket via egne nettportaler og i de kanaler våre brukere er.

Våre nettportaler vil være relatert til menneskers hverdag, og en målsetning er at vi skal ta markedsandeler fra etablerte medier ved å ha konkret, nyttig, relevant og kompetansehevende informasjon.

Noen av våre nettportaler / nettaviser

 Zapto.no

Nettbutikk med kurs og bøker. Målet er å være svært konkurransedyktige på pris for å kunne gi flest mulig en mulighet til å skaffe seg oppdatert kompetanse på en rekke fagområder. Besøk Zapto.no.

Karrierekvinnen.no

Nettstedet for kvinner som har fokus på karriere og det som hører med i det daglige! På Karrierekvinnen.no finner du interessante artikler om økonomi, ferie og fritid, mat og drikke, karriereråd og livsvisdom på ett og samme sted.


Les mer om Karrierekvinnen.no

Kulevideoer.no

De beste, mest rørende, kuleste, rareste, sprøeste, dramatiske og mest lærerrike videoene fra hele verden.. og Hvor finner du de? Jo, på Kulevideoer.no! Et nettsted i kategorien «underholdning» som selvsagt også har en egen Facebookside.

Les mer om Kulevideoer.no

Ansattnett.no

Arbeidstakernes informasjonssted på nett! Siste nytt for ledere og ansatte 🙂 Dette er i grove trekk hva den nye nettportalen Ansattnett.no for arbeidstakere handler om, i tillegg til relevant informasjon for eget arbeidsforhold. Ja, så vil det selvsagt være et godt utvalg fagartikler på en rekke områder (børs og finans, energi, lov og rett, organisasjons […]

Les mer om Ansattnett.no

Barneavisa.no

Nyheter og fakta for barn og ungdom – og masse annet kult! Barneavisa.no skal være et nettsted for barn og ungdom – med nyttig informasjon om livet, samfunnet, skole, arbeid, kultur, etikk og moral etc. Det er altså ikke kun fryd og gammen, men også en tanke å formidle de fleste sider av livet på […]

Les mer om Barneavisa.no

Startporten.no

Din startside på nett!

På Startporten.no finner du oppdaterte nyheter innenfor en rekke områder, de viktigste lenkene til de beste sidene på nettet – og ikke minst nyttig stoff som du kan lære av 🙂 Startporten.no er fortsatt i betaversjon og det vil fremover komme mye mer interessant innhold på flere fagområder. Følg Startporten også på Facebook.

Besøk Startporten.no

Chatbot24.no

Atrida sine løsninger for chatbot og spørretjenester er lansert. Dialog er på vei bort fra telefon og over til automatiserte svartjenester.

Vi har det du trenger for å effektivisere og redusere kostnader, enten du ønsker å ha en enkel spørretjeneste på dine nettsider tilgjengelig 24 t/døgnet, en chatbot på Facebook som svarer dine kunder automatisk 24 t/døgnet eller andre løsninger du måtte ha behov for.

chatbot24 - chatsystemer - chatbots - billig chatbot - chatløsninger

Les mer om våre løsninger for chatbots og spørretjenester på Chatbot24.no.