NETTLØSNINGER OG UTVIKLING

Vi kan hjelpe deg med hele prosessen (alt fra anskaffelse av et strategisk domene/nettadresse til ferdig løsning med nettstatistikk, slik at du selv kan få oversikt over bruken av løsningen og sikre at du lykkes).

Nettsider

Vi hjelper deg på nett superkjapt! Vi tilbyr oppsett av nettsider med den kjente publiseringsløsningen WordPress – som både fungerer optimalt for pc, mobil og nettbrett. I tillegg bistår vi deg med å sette opp en løsning for at du skal kunne få nettstatistikk for å kunne følge med på hvordan ditt nettsted presterer.

Facebookside for din virksomhet?

Oppsett av Facebookside for din virksomhet (ev. også med en chatbot som automatisk svarer kunder som sender melding til din meldingsboks på Facebook basert på dine ofte stilte spørsmål og svar).

Redusér antall telefonhenvendelser – gi brukerne et supersøk!

Funksjon for «Søk i ofte stilte spørsmål» (ev. chatbot med søk i ofte stilte spørsmål) på ditt nettsted, basert på din virksomhet sine kvalitetssikrede spørsmål og svar, ev. raske snarveier for de besøkende til det viktigste på deres nettsted?

Behov for å sende ut nyhetsbrev?

Har du behov for et system for å sende ut nyhetsbrev? Vi har en meget enkel og brukervennlig løsning for utsending av nyhetsbrev (i tillegg får du god statistikk på åpnings- og klikkrate).

Sett rutiner i system og gjør de lett å følge for alle i din virksomhet

Kvalitetssikringssystem / nettbaserte «håndbøker» (f.eks. for prosedyrer og rutiner), det kan vi. Vi legger dette tilrette for din virksomhet på en enkel måte. Enten dere ønsker rutiner på et filområde i mapper, en løsning for eget intranett eller en ny nettbasert løsning – vi gir dere oppskriften på å følge beste praksis.

Påmeldingssystem, utstyrsoversikt, spørreundersøkelser eller behov for andre løsninger?

Vi tilbyr nettløsninger for spørreundersøkelser, påmeldinger, administrasjon av kunder/medlemmer, utstyrsoversikt, registre m.m. Vi hjelper deg med løsninger for det meste.